Velkommen!

Velkommen!

with Ingen kommentarer

Velkommen til vår splitter nye nettbutikk!
Visjonen vår er at det skal være noe «mer» enn bare en nettbutikk, med oppdateringer fra teamet, kanskje noen tips og triks og sånt etter hvert.

Grunnen til at vi ønsker en ren Prodiscus-shop er at diskene i praksis ikke er tilgjengelig i markedet slik det er nå. Kanskje fordi det ikke er etterspørsel etter diskene. Vi ønsker rett og slett å skape litt blest og oppmerksomhet rundt «vårt» merke.

Prodiscus er som kjent en liten produsent og har ikke all verdens stort lager. Det vil ta litt tid før alt vi ønsker å ha i butikken blir tilgjengelig. Planen er å ha mest mulig av Prodiscus på lager. Vi har inntil videre droppet å ta alle drivere i basic-plast, men ut over det er målet å ha det meste av disker og annet utstyr. Noe utstyr, slikt som store kvanta av disker og kurver vil være tilgjengelig på bestilling.

Når det gjelder sponsing av turneringer og event i regi av teamet så er ingenting banket per i dag, men dette er ting vi håper å få til etter hvert. I førsteomgang ser vi på muligheten for å få på plass en putteliga her i Trondheim.

Vi som står bak dette gjør det fordi vi digger diskgolf. Vi har foreløpig minimale økonomiske ambisjoner, men ønsker å gjøre det vi kan for å spre sporten.

Prodiscus ble startet i 2006 av finske Kai Vesa. Det begynte med import og og videresalg av disker via en nettbutikk. De første Prodiscus-diskene kom i 2010, mens den velkjente Prodiscus Baggen ble lansert året etter i 2011. I 2011 ble også Team Prodiscus startet opp med mål om bidra til vekst på alle nivåer innen diskgolf.

Team Prodiscus sine representanter i Norge er Ingar Ballo, Øyvind Jarnes og Leiv Aspén.